APK keuring? Doe het bij een erkende autogarage in Amsterdam

De APK keuring is een periodieke keuring die u verplicht moet laten uitvoeren bij uw auto. Bij de keuring wordt niet alleen gekeken of uw auto voldoet aan de veiligheidseisen die in de EU gelden, maar ook of uw auto aan de milieu-eisen voldoet. Moet u binnenkort weer een APK keuring uit laten voeren? Doe dit dan bij een erkend bedrijf. Wij staan voor u klaar bij onze autogarage nabij Amsterdam.

Een erkend autobedrijf voor de APK keuring: waarom?

Er zijn veel autobedrijven die APK keuringen aanbieden, maar lang niet alle autobedrijven Autogarage Amsterdamworden erkend door de RDW. Dit is belangrijk, omdat alleen bij een erkend autobedrijf uw APK keuring door de RDW wordt erkend. Gaat u naar een niet-erkend autobedrijf, dan betaalt u dus voor niets voor uw keuring en moet u de keuring opnieuw uit laten voeren. Ga daarom altijd naar een erkend autobedrijf en u weet zeker dat de keuring door de RDW erkend wordt.

Daar komt nog bij dat de RDW altijd betrouwbare keuringen uitvoert, met keuringsrapporten die op de werkelijkheid gebaseerd zijn en u niet onnodig geld kosten. Onbetrouwbare keuringsgarages doen dit nog wel eens anders, want zij kunnen uw auto ook afkeuren om een reparatie uit te lokken en uw kosten te laten stijgen.

APK keuring uitvoeren? Ga naar Autobedrijf Correct

Bij Autobedrijf Correct werken enkel door de RDW erkende keurmeesters, die u graag helpen met uw APK keuring. Gaat u naar onze autogarage nabij Amsterdam voor een uitgebreide APK keuring, dan weet u zeker dat uw auto goed en objectief gekeurd wordt en dat het APK rapport erkend wordt door de RDW. En moet uw auto gerepareerd worden op basis van het keuringsrapport? Dan kunnen wij dit direct voor u regelen, zodat u uw auto niet lang hoeft te missen.

   Contact      Onderhoud