APK Keuring Autobedrijf Correct Amsterdam

Heeft uw trouwe auto de juiste zorg en aandacht nodig, zodat hij nog jarenlang meegaat naar uw werk? Dan kunt u nu naar Autobedrijf Correct in Amsterdam voor het ondergaan van een APK keuring. Hier wordt de staat van onderhoud van uw auto beoordeelt aan de hand van eisen die zijn gesteld binnen de APK wetgeving.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle Service voor een zacht Prijsje

Autobedrijf Correct streeft ernaar om uw verwachtingen te overtreffen door het leveren van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service. U kunt namelijk wanneer u maar wilt online een afspraak inplannen, zodat u altijd snel geholpen wordt. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door het inhuren van RDW-erkende APK keurmeesters, die speciaal zijn opgeleid om de APK keuringen professioneel af te handelen. Elk mogelijk automerk kan bij Autobedrijf Correct worden gekeurd voor een schappelijke prijs. Autobedrijf Correct is een voorstander van transparantie voor de klant. Om deze reden leveren wij u van tevoren een dienstverleningsdocument aan, waarin beschreven staat wat de prijsindicatie zal zijn voor uw APK keuring te Amsterdam.

De APK keuring wordt over het algemeen gecombineerd met een onderhoudsbeurt. U kunt hierbij kiezen tussen een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Bij klein onderhoud worden er essentiële zaken als bandenspanning, oliepeil en remmen gecontroleerd en bij een groot onderhoud worden alle onderdelen gecontroleerd en indien nodig, door ons vervangen. Eventuele reparaties aan de auto kunnen wij ook voor u in orde maken.

GoedkeAPK Amsterdamuring APK

Met meer dan twintig jaar ervaring in de autobranche kunnen wij een kwalitatief goed keuringsrapport snel aan u leveren, zodat u weer een jaar lang kunt genieten van rijden zonder problemen met uw oude, vertrouwde beestje.

   Contact      Onderhoud